Ez az oldal sütiket használ. Ezen weboldalt követésével elfogadja azok használatát. Tudjon meg többet *itt (*illessze be a süti tájékoztatóra mutató linket).
Guatemalában a kávét magasan fekvő vulkanikus talajon termesztik,
ami a kávé ízére is kihat. Jellemzője, hogy bársonyosan puha, édes, és
gyümölcsös aromájú. Mogyoró vagy csoki...
A mexikói Altura bizonyítja, hogy a származási ország nem csak finom ételeiről híres.
Az altura "magasságot" jelent. A vulkanikus talajban gazdag Mexikó közép- és déli...
Az India Monsooned Malabar a világ egyik legegyedibb eljárással készített kávéja.
Selymesség, bársonyos, fűszeres, krémesség, és édesség.
Közepesen testes, alacsony savassága,...
Guatemalában a kávét magasan fekvő vulkanikus talajon termesztik,
ami a kávé ízére is kihat. Jellemzője, hogy bársonyosan puha, édes, és
gyümölcsös aromájú. Mogyoró vagy csoki...
A mexikói Altura bizonyítja, hogy a származási ország nem csak finom ételeiről híres.
Az altura "magasságot" jelent. A vulkanikus talajban gazdag Mexikó közép- és déli...
Az India Monsooned Malabar a világ egyik legegyedibb eljárással készített kávéja.
Selymesség, bársonyos, fűszeres, krémesség, és édesség.
Közepesen testes, alacsony savassága,...